Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Πώς Ξεκίνησαν Όλα... κάνοντας μάθημα στο Β1_2ο Γυμνάσιο Τριλόφου [2010-2011]!

Με το Β1 του 2ου Γυμνασίου Μίκρας-Τριλόφου -φέτος (2010-2011)- στα πλαίσια των μαθημάτων της Νέας Ελληνικής Γλώσσας & Λογοτεχνίας..., αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με την ανάγνωση ολόκληρων βιβλίων... 
και 'παιδί' της ενασχόλησής μας αυτής υπήρξε αυτό το blog, στο οποίο αποφασίσαμε να ανεβάζουμε τα σχόλιά μας, τους προβληματισμούς  μας, τις προτάσεις μας (και τις εργασίες μας ίσως) πάνω σε βιβλία που διαβάζουμε γενικά [φέτος, του χρόνου, όσο είμαστε μαθητές... και γενικά όσο και όποτε διαβάζουμε εφηβικά λογοτεχνικά βιβλία]... 
Είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις, σχόλια, παρατηρήσεις, συζητήσεις...
Ελάτε μαζί μας να ταξιδέψουμε στον κόσμο του Εφηβικού-Νεανικού Βιβλίου...!!!

13 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο το blog αλλά δυστιχώς είμαστε λίγοι οι αναγνώστες του... Αντε να γίνουμε πολοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι και εγώ συμφωνώ με την Μαρία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμπρός λοιπόν..., περιμένω τα 'σχόλια' σας για τα βιβλία που διαβάσατε...!!! Είπαμε..., εσείς είστε το blog! Χωρίς εσάς αυτό δε μπορεί να "σταθεί στα πόδια του", να "μεγαλώσει", να "ταξιδέψει"...!!! Let the trip begin...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΥΡΙΑ...ΜΑΡΙΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ..ΘΑ ΑΝΤΑΛΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ+ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ..ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΑΛΑΣΣΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ ΑΠΛΩΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΘΑ ΣΠΑΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ ΦΑΣΑΡΙΑ..!ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ??ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ..(τους μισω τους πονοκεφαλους)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΙΔΕΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ,ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άντε να δούμε...! θα τους 'κερδίσουμε' και τους άλλους...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΑΚΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΣΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΙΠΟΥΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝΤΕ!ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ 10 ΑΤΟΜΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. hey!!wraio.blogaki!!!;) tZamii.einai!!+.wraio.layout!!!:))
    aCpa.8.+fwniCw.mZ.Co0!!meCa.Ctn.ta3i.gnt.tC.treliC.opt.CiZitame!!:P:P
    epiCiC.like.CtiC.piC.to0.Camaraki!!:):D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. TO BLOG EINAI ΩΡΑΙΟ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΤΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΗΚΟ ΜΑΘΗΤΗ(ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ)ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΘΗΓΙΤΡΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ(Η ΚΥΡΙΑ ΠΑΠΑΣΠΑΝΟΥ).ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΡΧΙΣΑ ΤΟ ''ΓΛΕΙΨΙΜΟ''ΑΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΩ.ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΕΤΡΟΣ ''ΚΥΡΙΑ,ΩΡΑΙΟ ΣΤΥΛΟ''; Ε... ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΚΥΡΙΑ...ΩΡΑΙΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΟΥ ΣΤΥΛΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγώ για να ακριβολογώ….βαριόμουν να διαβάσω το βιβλίο…. (γιατί θα πηγαίναμε στο εξωτερικό….Αλλά τελικά μου άρεσε πολύ!!!!Να μας ξαναβάλετε να διαβάσουμαι βιβλία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή